30 Aralık 2013 Pazartesi

           MUTLAKA DENEYİN TEREYAĞINDA BALIK :)

malzemeler
  • 1 kilo hamsi
  • tereyağ
  • pul biber
hamsiler temizlenip yıkanır,tavaya 2 yemek kaşığı kadar tereyağ konur,pul biber atılır,hamsilerin karın kısmı alta gelecek şekilde dizilir.kızarınca alt üst ederek sırt kısımlarını da kızartın ve servis tabagına dizin va hamsimiz hazır çok lezzetli bir tarif .balık tavasında yapmanızı öneririm kolay oluyor :)





 bu da zargana balığı,yağ oranı az fosfor oranı yüksek bi balık özellikle çocuklar için faydalı olduğunu okumustum.
bu balığı da bol sıvı yagda az kızartmak gerekiyor
                                                                          afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder